Aanbevolen

trombo-embolie, darmandoeningen

Trombo-embolische complicaties komen regelmatig voor bij patiënten met chronische inflammatoire darmaandoeningen. Met name witte vrouwelijke patiënten met de ziekte van… Lees verder »

Actueel

Chronische lymfatische leukemie (CLL) wordt bij de meeste patiënten in een vroeg stadium gediagnosticeerd. Het individuele beloop van de ziekte… Lees verder »

Intraveneuze toediening van daratumumab voor de behandeling van patiënten met multipel myeloom omvat een langdurige infusie die de kwaliteit van… Lees verder »

Congresdossier

De coronacrisis zorgt er over de hele wereld voor dat allerlei evenementen niet doorgaan of uitgesteld worden. Zoals bijvoorbeeld de… Lees verder »

Behandelstrategieën voor immuungemedieerde trombocytopenie richten zich, naast het verhogen van het trombocytenaantal, op het verhogen van de kwaliteit van leven… Lees verder »

Farma Nieuws

Pfizer heeft Europese goedkeuring gekregen voor Ruxience (rituximab-pvvr), een monoklonaal antilichaam en biosimilar voor MabThera (rituximab). Gebruik van het medicijn… Lees verder »

acalabrutinib bij waldenström lijkt succesvol

Patiënten met de ziekte van Waldenström ontvangen gewoonlijk chemo-immunotherapie als behandeling. Zij ervaren echter vaak infectieuze of hematologische toxische effecten…. Lees verder »

Eerdere nummers

NTvH 2-2020 Cover

Agenda

augustus

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.