Aanbevolen

Waar mensen met vaste kankers goed reageren op een geïnactiveerd varicellazostervaccin (VZV), blijken patiënten met hematologische kankers hier anders op… Lees verder »

hematologie actueel

Voor iedereen die het vakgebied Hematologie op de voet volgt is het Nederlands Tijdschrift voor Hematologie (NTVH) een begrip. Op… Lees verder »

Actueel

Een tekort aan vonwillebrandfactor en factor VIII verhoogt het risico op bloedingen. Er was tot dusver echter nog weinig bekend… Lees verder »

astronaut

Hoewel dr. Stephan Moll expert is op het gebied van diep veneuze trombose (DVT) behandelingen, werd hij nu toch wel… Lees verder »

Congresdossier

Behandelstrategieën voor immuungemedieerde trombocytopenie richten zich, naast het verhogen van het trombocytenaantal, op het verhogen van de kwaliteit van leven… Lees verder »

Daratumumab (D) toegevoegd aan carfilzomib-dexamethason (Kd) leidt tot een lager risico op ziekteprogressie of overlijden bij patiënten met gerecidiveerd/refractair multipel… Lees verder »

Farma Nieuws

CML, tyrosine kinase

De nieuwe tyrosinekinaseremmer (‘tyrosin kinase inhibitor’: TKI) asciminib laat positieve resultaten zien bij patiënten met chronische myeloide leukemie (CML) die… Lees verder »

Real world data bevestigt werkzaamheid hemofiliemedicatie

Op de 61e ASH vergadering (7-10 December, Orlando, VS) zijn verschillende hematologische posters gepresenteerd door de farmaceut Takeda. De ontwikkelde… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

januari

22jan(jan 22)08:0024(jan 24)15:0014th Dutch Hematology Congress (Hovon - NVvH)Nederlandse Vereniging voor HaematologiePapendal, Papendallaan 9

22jan(jan 22)08:0024(jan 24)20:0014e Dutch Hematology CongressCongrescentrum Papendal, Arnhem

wo22jan09:0023:009e Verpleegkundig SymposiumCongrescentrum Papendal, Arnhem

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.