Aanbevolen

trombo-embolie, darmandoeningen

Trombo-embolische complicaties komen regelmatig voor bij patiënten met chronische inflammatoire darmaandoeningen. Met name witte vrouwelijke patiënten met de ziekte van… Lees verder »

Actueel

CD19-gerichte chimere antigeenreceptor (CD19-CAR) T-celtherapie heeft een significante werkzaamheid aangetoond voor recidiverende of refractaire (R/R) B-celmaligniteiten. Toch kunnen CD19-CAR T-cellen… Lees verder »

Minimale restziekte (‘minimal residual disease’, MRD)-diagnostiek na inductietherapie is een van de sterkste prognostische factoren bij kinderen met acute lymfatische… Lees verder »

Congresdossier

In deze (Engelse) podcast bespreekt prof. dr. Michel Delforge de uitkomsten met betrekking tot kwaliteit van leven bij patiënten met… Lees verder »

In deze (Nederlandse) podcast bespreekt dr. Mark-David Levin het effect van obinutuzumab en venetoclax bij niet-fitte patiënten met chronische lymfatische… Lees verder »

Farma Nieuws

Een sikkelcel

Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Imara Inc., dat zich specialiseert in het ontwikkelen van geneesmiddelen voor erfelijke hematologische aandoeningen, meldt dat… Lees verder »

Follow-up ASPIRE-extensiedata: rFVIIIFc als behandeling voor ernstige hemofilie A

De finale resultaten van de fase III-extensiestudie ASPIRE zijn gepubliceerd. In ASPIRE werden patiënten met ernstige hemofilie A geïncludeerd die… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

oktober

ma26okt10:0011:30Moved OnlineVirtual EventWebinar AMTP'sVirtuele bijeenkomst,

di27oktGehele dagdo29RescheduledZorg & ICT 2020Jaarbeurs, Jaarbeursplein1

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.