Adverteerders & sponsors

Het Nederlands Tijdschrift voor Hematologie (NTvH) is hét tijdschrift voor klinische na- en bijscholing van hematologen en overige medisch specialisten werkzaam binnen het gebied hematologie alsmede diegenen in opleiding hiervoor in Nederland.

Het NTvH is het officiële wetenschappelijke tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH) en van de Stichting Hemato-Oncologie voor Volwassenen Nederland (HOVON).

Het doel van het tijdschrift is de lezer te ondersteunen in diens medisch vakgebied via op de dagelijkse praktijk gerichte overzichtsartikelen. Dankzij het Nederlands Tijdschrift voor Hematologie is men snel en op goed toegankelijke wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van hematologie en aanverwante medische grensgebieden.

Het tijdschrift verschijnt achtmaal per jaar in gedrukte vorm en wordt online geplaatst op deze portal. De NTvH e-Nieuwsbrief verschijnt 16 keer per jaar.

U heeft een goed product dat bekendheid verdient? Wij helpen u graag verder!

Het NTvH heeft voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in het tijdschrift, digitaal op ntvh.nl of in onze nieuwsbrief plaatsen wij artikelen, advertenties, podcast en video’s.
Bekijk hier de tariefkaart voor advertentie- en sponsormogelijkheden in het NTvH of download de pdf.

Tariefkaart-NTvH-2024