Home » Tijdschriftartikelen » Proefschriftbespreking » Geïndividualiseerde asparaginase-behandeling voor kinderen met acute lymfatische leukemie

Geïndividualiseerde asparaginase-behandeling voor kinderen met acute lymfatische leukemie

Door:
R. Kloos
R. Kloos

student geneeskunde, Universitair Medisch Centrum utrecht

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 23 maart 2020 zou Robin Q.H. Kloos aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam promoveren op haar proefschrift ‘Individualized asparaginase therapy for children with acute lymphoblastic leukemia’, onder begeleiding van promotor prof. dr. R. Pieters (Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht) en copromotor dr. I.M. van der Sluis (Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht). Vanwege COVID-19 is de verdediging uitgesteld naar 27 oktober dit jaar. De belangrijkste bevindingen van haar onderzoek worden hier besproken. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2020;17:263-5)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.