Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Nieuwe interventie voor bijwerkingen van dexamethason bij kinderen met ALL

Nieuwe interventie voor bijwerkingen van dexamethason bij kinderen met ALL

Door:
dr. L.T. Warris
dr. L.T. Warris

Promovenda aan Erasmus Universiteit en Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, aios kindergeneeskunde, Meander Medisch Centrum

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 11 november 2016 promoveerde mw. drs. L.T. Warris aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam op haar promotieonderzoek, getiteld ‘Restore the balance – side effects of dexamethasone in children with acute lymphoblastic leukemia’, onder begeleiding van promotores prof. dr. R. Pieters, prof. dr. M.M. van den Heuvel-Eibrink en copromotor dr. E.L.T. van den Akker. Hieronder zijn de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2017;14:153–5)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.