Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » MicroRNA's bij acute myeloïde leukemie: evolutie van diagnose naar therapie

MicroRNA's bij acute myeloïde leukemie: evolutie van diagnose naar therapie

Door:
dr. D.C. de Leeuw
dr. D.C. de Leeuw

aios interne geneeskunde, afdeling Interne Geneeskunde, VU medisch centrum

Meer informatie en artikelen van deze auteur
dr. L. Smit
dr. L. Smit

internist-hematoloog, afdeling Hematologie, VU medisch centrum

Meer informatie en artikelen van deze auteur
prof. dr. G.J. Ossenkoppele
prof. dr. G.J. Ossenkoppele

hoogleraar hematologie, internist-hematoloog, afdeling Hematologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc - Cancer Center Amsterdam

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 22 september 2016 promoveerde Dave de Leeuw aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zijn promotie-onderzoek getiteld ‘MicroRNA's in acute myeloïde leukemie: evolutie van diagnose naar therapie’ onder begeleiding van prof. dr. G.J. Ossenkoppele en dr. L. Smit. In deze proefschriftbespreking worden de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek weer-gegeven. Dit betreft translationele studies die als doel hebben de diagnostiek, classificatie en behandeling van patiënten met acute leukemie te verbeteren. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2016;13:350–3)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.