Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Late gevolgen van behandeling van hodgkinlymfoom

Late gevolgen van behandeling van hodgkinlymfoom

Door:
dr. L.A. Daniëls
dr. L.A. Daniëls

radiotherapeut-oncoloog, afdeling Radiotherapie, Leids Universitair Medisch Centrum

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 14 oktober 2014 promoveerde mw. L. Daniëls aan de Universiteit van Leiden op haar promotieonderzoek, getiteld ‘Late gevolgen van behandeling van hodgkinlymfoom’. Zij onderzocht een aantal langetermijneffecten die zijn ontstaan ten gevolge van de behandeling van hodgkinlymfoom. In dit artikel staan de kernpunten van dit onderzoek beschreven. Het onderzoek is tot stand gekomen in samenwerking met de afdeling Cardiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), de afdeling Epidemiologie van het Nederlands Kanker Instituut (NKI-AvL) en het Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) locatie Zuid (promotor prof. dr. C.L. Creutzberg, copromotor dr. A.D.G. Krol). (NED TIJDSCHR HEMATOL 2015;12:107–9)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.