Home » Tijdschriftartikelen » Interview » HOVON lanceert totaal vernieuwde website

HOVON lanceert totaal vernieuwde website

Door:
W. van Altena
W. van Altena

medical writer, Ariez

Meer informatie en artikelen van deze auteur

‘Het is belangrijk om een patiënt alle relevante informatie te geven’

Het zal velen niet zijn ontgaan, maar sinds eind oktober is de website van HOVON totaal vernieuwd. De site ziet er niet alleen frisser en eigentijdser uit, maar ook inhoudelijk is er veel verbeterd. Specialisten die op zoek zijn naar klinische studies of andere informatie worden op hun wenken bediend. Maar ook patiënten die meer aan de weet willen komen over hematologische aandoeningen en mogelijke behandelingen kunnen op de vernieuwde website vinden waar ze naar op zoek zijn. Dr. Marleen Breems is als directeur van HOVON trots op de nieuwe site. Samen met trial manager/developer Petra Cornelisse en system specialist/developer Samantha Dijkxhoorn, die de site hebben gebouwd, vertelt zij over de totstandkoming van de nieuwe website. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2021;18:4-6)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.