Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Dendritische cellen: van normale functie tot betrokkenheid in de immuunpathogenese van myelodysplastische syndrome

Dendritische cellen: van normale functie tot betrokkenheid in de immuunpathogenese van myelodysplastische syndrome

Door:
Dr. N. van Leeuwen-Kerkhoff
Dr. N. van Leeuwen-Kerkhoff

PhD-student, afdeling Hematologie en Medische Oncologie, Amsterdam UMC, Locatie VUmc, Amsterdam

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 22 oktober 2020 promoveerde dr. Nathalie van Leeuwen-Kerkhoff aan de Vrije Universiteit op haar proefschrift ‘Dendritic cells: from normal cell function to immunopathogenic involvement in myelodysplastic syndromes’, onder begeleiding van promotoren prof. dr. A.A. van de Loosdrecht (afdeling Hematologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc) en prof. dr. T.D. de Gruijl (afdeling Medische Oncologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc) en copromotoren dr. T.M. Westers (afdeling Hematologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc) en dr. S. Kordasti (Comprehensive Cancer Center, King’s College London). De belangrijkste bevindingen van haar onderzoek worden hier besproken. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2021;18:96-8)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.