Home » Tijdschriftartikelen » Trends in Trials » De nieuwe AML-studie voor volwassenen tot 66 jaar (HO132)

De nieuwe AML-studie voor volwassenen tot 66 jaar (HO132)

Door:
prof. dr. B. Löwenberg
prof. dr. B. Löwenberg

hoogleraar hematologie, afdeling Hematologie, Erasmus MC Kanker Instituut

Meer informatie en artikelen van deze auteur
prof. dr. G.J. Ossenkoppele
prof. dr. G.J. Ossenkoppele

hoogleraar hematologie, internist-hematoloog, afdeling Hematologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc - Cancer Center Amsterdam

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

De nieuwe HOVON-studie voor acute myeloïde leukemie (AML) voor volwassenen is in april 2014 geactiveerd. De studie draagt het nummer HO132 en is de opvolger van de HO102-studie die in het najaar van 2013 is gesloten en waarvan de analyse begin 2015 wordt verwacht. Na een periode van enkele maanden waarin geen HOVON-studie open was voor inclusie van patiënten met AML en hoogrisico-MDS tot 66 jaar, is er nu dus weer een nieuwe studie. Voor deze studie bestaat grote belangstelling. Behalve alle belangrijke Nederlandse centra, zullen ook centra uit België, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Estland, Litouwen en Finland meedoen aan deze fase 3-studie. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2014;11:368–71)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.