Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Chemotherapieresistentiemechanismen en doelgerichte therapieën bij leukemie

Chemotherapieresistentiemechanismen en doelgerichte therapieën bij leukemie

Door:
dr. J. Kahn
dr. J. Kahn

Ebert lab, Harvard Institute of Medicine

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 21 januari 2019 promoveerde dr. Josephine Kahn aan de Universiteit Utrecht op haar proefschrift, getiteld ‘Chemotherapy resistance mechanisms and targeted therapies in leukemia’, onder begeleiding van promotores prof. dr. R. Bernards (Universiteit Utrecht) en prof. dr. B.L. Ebert (Harvard University), en co-promotor dr. S. Jaiswal (Stanford University). Hieronder zijn de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2019;16:257–9)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.