Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Beeldvorming rond transformatie: diagnose en behandeling van getransformeerd folliculair lymfoom

Beeldvorming rond transformatie: diagnose en behandeling van getransformeerd folliculair lymfoom

Door:
dr. M.J. Wondergem
dr. M.J. Wondergem

internist-hematoloog, afdeling Hematologie, Amsterdam UMC, locatie VUmc, Amsterdam en HOVON lymfoomwerkgroep

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 16 oktober 2015 promoveerde Mariëlle Wondergem aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar promotieonderzoek, getiteld ‘Beeldvorming rond transformatie: diagnose en behandeling van getransformeerd folliculair lymfoom’ onder begeleiding van promotoren prof. dr. S. Zweegman en prof. dr. O.S. Hoekstra. In deze proefschriftbespreking worden de belangrijkste bevindingen van dit onderzoek weergegeven. Het gebruik van positronemissietomografie (PET) bij de diagnose van getransformeerd folliculair lymfoom en resultaten van diverse behandelingen worden besproken. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2016;13:68–70)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.