Wereldkankerdag 2024: meld activiteiten op de nieuwe Activiteitenagenda van Kanker.nl

januari 2024 In Actie Willem Van Altena

Zondag 4 februari is het Wereldkankerdag. Over de hele wereld wordt stilgestaan bij de impact die kanker heeft op het leven van een patiënt en diens omgeving. Rond deze dag openen organisaties hun deuren om te laten zien wat zij voor mensen met kanker en hun naasten kunnen betekenen. Heeft u ook een activiteit voor Wereldkankerdag? Meld deze dan aan!

Activiteitenagenda

Het thema voor Wereldkankerdag 2024 is Verder leven met kanker. Ieder jaar organiseren ziekenhuizen, eerstelijns zorgverleners (in oncologiezorgnetwerken), inloophuizen en kankerpatientenorganisaties en andere organisaties activiteiten in de buurt voor patienten en naasten. Alle activiteiten zijn vanaf nu zichtbaar in de nieuwe Activiteitenagenda van Kanker.nl. 

In de Activiteitenagenda staan gedurende het hele jaar allerlei activiteiten die speciaal georganiseerd worden voor kankerpatiënten en hun naasten, zoals lezingen van ziekenhuizen, activiteiten in de IPSO centra, maar ook wandelgroepen, creatieve workshops, oncologische fysiotherapie, speciale massages en diverse activiteiten van de diverse kankerpatiëntenorganisaties. De Activiteitenagenda wordt gelanceerd met de activiteiten die georganiseerd worden rondom Wereldkankerdag 2024.

Zo werkt het

Wie een activiteit wil aanmelden voor Wereldkankerdag 2024 kan dat doen via dit formulier. Uw activiteit wordt dan opgenomen in de Activiteitenkalender op kanker.nl.