Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Verstoorde antigeenpresentatie als immunologisch ontsnappingsmechanisme bij acute myeloïde leukemie

Verstoorde antigeenpresentatie als immunologisch ontsnappingsmechanisme bij acute myeloïde leukemie

Door:
dr. M.M. van Luijn
dr. M.M. van Luijn

postdoc, afdeling Immunologie, Erasmus Medisch Centrum

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Dhr. dr. M.M. van Luijn promoveerde op 15 februari 2012 aan het VU medisch centrum in Amsterdam op zijn promotieonderzoek getiteld ‘Verstoorde antigeenpresentatie als immunologisch ontsnappingsmechanisme bij acute myeloïde leukemie’. Dit onderzoek stond onder begeleiding van promotor dhr. prof. dr. G.J. Ossenkoppele en copromotores dhr. dr. A.A. van de Loosdrecht en mw. prof. dr. S.M. van Ham. Hieronder vindt u een korte beschrijving van zijn promotieonderzoek met daarin de belangrijkste bevindingen. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2012;9:204–9)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2022 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.