Home » Tijdschriftartikelen » Proefschriftbespreking » Verborgen schatten: van antistoffen uit patiënten tot nieuwe immuuntherapieën tegen kanker

Verborgen schatten: van antistoffen uit patiënten tot nieuwe immuuntherapieën tegen kanker

Door:
dr. G. de Jong
dr. G. de Jong

AIOS pathologie, afdeling Pathologie, Amsterdam UMC

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 13 januari 2021 promoveerde Greta de Jong aan de Universiteit van Amsterdam op haar proefschrift getiteld ‘Treasures from nature: from natural antibody responses to novel immunotherapies for cancer’, onder begeleiding van promotores prof. dr. M.D. Hazenberg (Amsterdam UMC, locatie AMC) en prof. dr. H. Spits (Amsterdam UMC, locatie AMC en AIMM Therapeutics), en copromotor dr. P.M.W. van Helden (AIMM Therapeutics). De belangrijkste bevindingen van haar proefschrift worden hier besproken.

(NED TIJDSCHR HEMATOL 2021;18:189-92)

Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.