Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » TET2-mutaties en klonale evolutie bij myeloïde maligniteiten

TET2-mutaties en klonale evolutie bij myeloïde maligniteiten

Door:
dr. L.I. Kroeze
dr. L.I. Kroeze

afdeling Laboratoriumgeneeskunde, Laboratorium Hematologie, Radboudumc

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 7 juli 2016 promoveerde mw. drs. L.I. Kroeze aan de Radboud Universiteit Nijmegen op haar promotieonderzoek getiteld ‘Het ontrafelen van de (epi)genetische defecten in myeloïde maligniteiten’, onder begeleiding van promotor prof. dr. J.H. Jansen en copromotor dr. B.A. van der Reijden. Haar proefschrift bestaat uit twee delen. In de eerste hoofdstukken is onderzoek gedaan naar mutaties in het gen TET2, vervolgens is de klonale evolutie bij patiënten met myelodysplastisch syndroom in kaart gebracht. Hieronder zijn de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2016;13:296–8)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.