Home » Tijdschriftartikelen » Proefschriftbespreking » Rodebloedceltransfusies bij hemato-oncologische patiënten: het gevaar van ijzerstapeling

Rodebloedceltransfusies bij hemato-oncologische patiënten: het gevaar van ijzerstapeling

Door:
dr. M.P.A. Hoeks
dr. M.P.A. Hoeks

afdeling Hematologie, Radboudumc

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 3 november 2020 promoveerde dr. Marlijn P.A. Hoeks aan de Leiden Universiteit op haar proefschrift ‘Red blood cell transfusions in hemato-oncological patients: don’t iron out the consequences’ onder begeleiding van promotores prof. dr. J.J. Zwaginga en prof. dr. N.M.A. Blijlevens en copromotores dr. M.G.J. van Kraaij en dr. R.A. Middelburg. De belangrijkste bevindingen van haar proefschrift worden hier besproken. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2021;18:137-9)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.