Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Ontwikkeling en validatie van kwaliteitsindicatoren voor kankerzorg

Ontwikkeling en validatie van kwaliteitsindicatoren voor kankerzorg

Door:
dr. L. Wennekes
dr. L. Wennekes

Concernstaf Kwaliteit en Veiligheid, unit Managementinformatie, Radboudumc

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 29 oktober 2013 promoveerde Lianne Wennekes aan de Radboud Universiteit Nijmegen op haar promotieonderzoek. Tijdens dit onderzoek werden indicatoren ontwikkeld en gevalideerd met als doel ze te kunnen gebruiken voor het meten van kwaliteit van zorg voor patiënten met kanker. In dit artikel staan de kernpunten uit het onderzoek beschreven die bijdragen aan de kennis over indicatoren en kwaliteit van zorg voor het nonhodgkinlymfoom. Dit onderzoek is tot stand gekomen in samenwerking met de afdelingen Medische oncologie en IQ healthcare van het Radboudumc (promotoren: prof. dr. R.P.T.M. Grol en prof. dr. C.J.A. Punt, copromotoren dr. R.P.M.G. Hermens en dr. P.B. Ottevanger) en met hulp van het Integraal Kankercentrum Nederland. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2014;11:283–5)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.