Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Genexpressiederegulatie bij acute myeloïde leukemie: oorzaken, gevolgen en therapeutische relevantie

Genexpressiederegulatie bij acute myeloïde leukemie: oorzaken, gevolgen en therapeutische relevantie

Door:
dr. M. Luesink
dr. M. Luesink

kinderarts in opleiding, Maastricht Universitair Medisch Centrum plus afdeling Kindergeneeskunde, Maastricht

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 24 juni 2013 promoveerde mw. drs. M. Luesink aan de Radboud Universiteit Nijmegen op haar promotieonderzoek, getiteld ‘Gene expression deregulation in acute myeloid leukemia – causes, consequences, and therapeutic relevance’, onder begeleiding van promotores dhr. prof. dr. J.H. Jansen en dhr. prof. dr. T.J.M. de Witte, en copromotor dhr. dr. B.A. van der Reijden. Hieronder zijn de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2014;11:134–6)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.