Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Effect van rodebloedceltransfusie op de immuunrespons van ernstig zieke patiënten

Effect van rodebloedceltransfusie op de immuunrespons van ernstig zieke patiënten

Door:
dr. M.E. van Hezel
dr. M.E. van Hezel

arts-onderzoeker, Amsterdam UMC, locatie AMC

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 28 februari 2020 promoveerde dr. Maike van Hezel aan de Universiteit van Amsterdam op haar proefschrift ‘Effect of red cell transfusion on the host immune response in critically ill patients’, onder begeleiding van promotoren prof. dr. N.P. Juffermans en prof. dr. M.J. Schultz (afdeling Intensive Care Volwassenen, Amsterdam UMC, locatie AMC) en copromotor dr. R. van Bruggen (afdeling Bloedcelresearch, Sanquin Research Amsterdam). De belangrijkste bevindingen van haar onderzoek worden hier besproken. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2020;17:220-2)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.