Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » De expressie en de prognostische waarde van de perifere cannabinoïdreceptor bij hematologische maligniteiten

De expressie en de prognostische waarde van de perifere cannabinoïdreceptor bij hematologische maligniteiten

Door:
dr. N. Durdu-Rayman
dr. N. Durdu-Rayman

internist-hematoloog, afdeling Interne Geneeskunde, Vlietland Ziekenhuis

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 23 september 2011 promoveerde mw. drs. N. Durdu-Rayman aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op haar promotieonderzoek, getiteld ‘The expression and function of the peripheral cannabinoid receptor in hematological malignancies’, onder begeleiding van de promotores dhr. prof. dr. P. Sonneveld, dhr. prof. dr. H.R. Delwel en copromotor dhr. dr. K.H. Lam. Hieronder zijn de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2013;10:78–80)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.