Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » De dagelijkse klinische praktijk van nilotinib voor het behandelen van chronische myeloïde leukemie

De dagelijkse klinische praktijk van nilotinib voor het behandelen van chronische myeloïde leukemie

Door:
dr. C.C.L.M. Boons
dr. C.C.L.M. Boons

coördinator Wetenschapsbureau Flevoziekenhuis, Almere
voorheen
apotheker, afdeling Klinische Farmacologie en Apotheek, Amsterdam UMC, VUmc

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 31 januari promoveerde dr. Christel C.L.M. Boons aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar proefschrift ‘The daily clinical practice of nilotinib treatment in chronic myeloid leukemia’, onder begeleiding van promotores dr. J.G. Hugtenburg en prof. dr. N.H. Hendrikse en co-promotores dr. J.J.W.M. Janssen en prof. dr. E.L. Swart. De belangrijkste bevindingen uit het proefschrift worden hieronder uiteengezet. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2020;17:223-5)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.