Home » Tijdschriftartikelen » Crossing the bridge to CAR-T: bridging therapie bij DLBCL

Crossing the bridge to CAR-T: bridging therapie bij DLBCL

Door:
Drs. M. Groot
Dr. W. Nanhoe
CAR T-celtherapie gericht op CD19 is een innovatieve behandeling voor patiënten met recidief/refractair (R/R) diffuus grootcellig B-cellymfoom (‘diffuse large B-cell lymphoma’, DLBCL). Het autologe anti-CD19 CAR T-celproduct axicabtagene ciloleucel▾ (axi-cel) wordt sinds mei 2020 vergoed uit het basispakket voor de behandeling van volwassen patiënten met R/R DLBCL en primair mediastinaal grootcellig B-cellymfoom na 2 of meer lijnen systemische therapie.1–4 Tisagenlecleucel▾ is goedgekeurd voor de behandeling van volwassen patiënten met R/R DLBCL na twee of meer lijnen systemische therapie.5,6
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2022 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.