Home » Tijdschriftartikelen » Trends in Trials » CMyLife: Op weg naar een virtueel oncologisch netwerk

CMyLife: Op weg naar een virtueel oncologisch netwerk

Door:
prof. dr. N.M.A. Blijlevens
prof. dr. N.M.A. Blijlevens

internist-hematoloog, afdeling Hematologie, Radboudumc, Nijmegen

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

CMyLife wil de patiënt faciliteren om zelf de regie te kunnen nemen in alle fasen van het zorgproces (diagnose, behandeling en nazorg). Hierbij ligt de focus op: 1) het verbeteren van de kennis en naleving van de nationale behandel- en laboratoriumrichtlijnen bij alle betrokken partijen, 2) het bevorderen van maximale therapietrouw, met behoud van kwaliteit van leven, waardoor het aantal patiënten dat uiteindelijk kan stoppen met de medicatie zal toenemen. Om deze doelen te realiseren streeft CMyLife ernaar patiënten, betrokkenen en zorgverleners aan elkaar te verbinden, zodat zij elkaar in alle fasen van het zorgproces optimaal kunnen informeren, ondersteunen en begeleiden. CMyLife stimuleert een innovatief zorgproces, waarbij de patiënt zo veel mogelijk vanuit huis advies, behandeling en begeleiding kan krijgen. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2016;13:198–201)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.