Home » Tijdschriftartikelen » Proefschrift » Alternatieve ‘splicing’ bij acute leukemie: belang voor respons op behandeling

Alternatieve ‘splicing’ bij acute leukemie: belang voor respons op behandeling

Door:
dr. A. Wojtuszkiewicz
dr. A. Wojtuszkiewicz

Cancer Center Amsterdam, VU medisch centrum, afdelingen Kinderoncologie/ Hematologie en Hematologie

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 24 november 2016 promoveerde A. Wojtuszkiewicz aan de Vrije Universiteit van Amsterdam op haar promotieonderzoek getiteld ‘Alternative splicing in acute leukemia – relevance in treatment response’, onder begeleiding van promotoren prof. dr. G.J.L. Kaspers en prof. dr. Y.G. Assaraf, en copromotoren dr. J. Cloos en dr. G. Jansen. In deze proefschriftbespreking worden de belangrijkste bevindingen van het onderzoek weergegeven. (NED TIJDSCHR HEMATOL 2017;14:298–302)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.