Home » Tijdschriftartikelen » HOVON EDUCATIONAL: MULTIPEL MYELOOM

HOVON EDUCATIONAL: MULTIPEL MYELOOM

Door:

Multipel myeloom is de meest voorkomende plasmacelaandoening. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van behandeling van multipel myeloom die de overleving van patiënten verbetert. Onder leiding van prof. dr. Pieter Sonneveld (Erasmus MC) en prof. dr. Sonja Zweegman (Amsterdam UMC, locatie VUmc) bespraken dr. Annemiek Broijl (Erasmus MC) en prof. dr. Niels van de Donk (Amsterdam UMC, locatie VUmc) achtereenvolgens de behandeling van smoldering multipel myeloom en multipel myeloom. Prof. dr. Monique Minnema (UMC Utrecht) en dr. Wilfried Roeloffzen (UMCG) sloten deze Hovon Educational af met enkele casusbesprekingen.

Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de hematologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvH uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.