Aanbevolen door de hoofdredactie

Namens de NTVH-literatuurcommissie: D. Claushuis, B. van Erven, T. Grob, E. Hesius, B. Batman, T. Flinsenberg en M. Bosch, deze… Lees verder »

Het veld van hematologie is volop in beweging. In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift… Lees verder »

Actueel

De bevindingen van de fase II-OPTIC-studie onthulden dat de tyrosinekinaseremmer (‘tyrosine kinase inhibitor’, TKI) ponatinib klinische voordelen opleverde bij verschillende… Lees verder »

Sikkelcelziekte wordt veroorzaakt door mutaties in het bètaglobinegen en wordt gekenmerkt door het terugkeren van pijnlijke complicaties (vaso-occlusieve events). Een… Lees verder »

Congresdossier

In de REACH2-studie kregen non-responders op de best beschikbare therapie de optie om over te stappen naar ruxolitinib. Recent beschikbaar… Lees verder »

Sutimlimab is het eerste gehumaniseerde monoklonale antilichaam dat gericht is op C1s, waardoor activatie van de complementcascade wordt voorkomen. Eerder… Lees verder »

Nieuws uit farma

De toegevoegde waarde van het anti-CD38-antilichaam isatuximab (Isa) aan een regime van pomalidomide met dexamethason (Pd) werd in de fase… Lees verder »

De fase III registratiestudie IKEMA is de aanleiding geweest voor de goedkeuring van isatuximab in combinatie met carfilzomib en dexamethason… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

januari

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2022 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.