Aanbevolen door de hoofdredactie

Namens de NTVH-literatuurcommissie: D. Claushuis, B. van Erven, T. Grob, E. Hesius, B. Batman, T. Flinsenberg en M. Bosch, deze editie m.m.v  M…. Lees verder »

Het veld van hematologie is volop in beweging. In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift… Lees verder »

Actueel

Onder de naam POP-AART, wat staat voor Partnership for Online Personalized AI-driven Adaptive RadioTherapy, openen het Nederlands Kanker Instituut (NKI),… Lees verder »

Individuen met lymfoïde maligniteiten hebben een verhoogde kans op een ernstig verloop van COVID-19. Bovendien lijkt de SARS-CoV-2 vaccinatie minder… Lees verder »

Congresdossier

De huidige standaard na relaps voor kinderen met hoogrisico, Philadelphia-chromosoom-negatieve (Ph-) voorloper-B-cel acute lymfatische leukemie (ALL) bestaat uit inductiechemotherapie en… Lees verder »

In de CLIMB THAL-111- en CLIMB SCD-121-studies is gevonden dat CRISPR-Cas9 genmanipulatie met CTX001 mogelijk resulteert in functionele genezing van… Lees verder »

Nieuws uit farma

Recent heeft het  Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) van de EMA een positief advies uitgebracht, met de… Lees verder »

100% respons op CAR-T-celtherapie bij multipele myeloom

De Europese medicijnautoriteit EMA heeft een voorlopige goedkeuring verleend aan idecabtageen vicleucel, dat op de markt wordt gebracht door Celgene… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

juli

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVH
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.